top of page

Spring Fling Gideon Pop-up Dinner

Kom je ook?

20 april 2023

Spring Fling Gideon Pop-up Dinner

Op 22 mei organiseert Gideon met hulp van het KeileCollectief, Group A architecten en Climate Clean Up het Spring Fling Gideon Pop-up Dinner in het Keilepand in Rotterdam. Tijdens dit diner gaan we horen, zien en proeven van de toekomst van de gebouwde omgeving.

Spring Fling Gideon Pop-up Dinner

We nodigen je graag uit voor een gezellig en informeel pop-up diner op 22 mei van 18.00 tot 21.00 uur in het Keilepand in Rotterdam! We verwachten ongeveer 100 mensen.

Tijdens het diner zullen koplopers van Gideon - building transition tribes, het KeileCollectief, Climate Cleanup en Group A architecten samenwerken om je inspireren op een heel andere manier naar bouwen en de gebouwde omgeving te kijken. Een Biobased, circulair, natuurinclusief, klimaatadaptief, energiepositief Nederland waarin mensen en dieren samen kunnen blijven wonen.


Je leert meer over energiebesparing, opwekking en opslag, de opslag van CO2 in materialen, het hergebruik van materialen en het werken met biobased materialen. Daarnaast kijken we naar de manieren waarop innovaties, cultuur en natuur invloed hebben op onszelf als mens en onze omgeving.


Het belooft een interessante avond te worden vol met nieuwe inzichten en inspiratie.

Tijdens het diner van 18.00 tot 21.00 uur eten we (vegetarische) gerechten van een lokale chef. Dit diner is voor iedereen met een interesse in de gebouwde omgeving, architectuur, beleid, vastgoed, regelgeving, natuur etc. Maar we vinden ook leuk als je helemaal niet op de hoogte bent van wat er nodig en al mogelijk is in de bouw, maar als je ongedwongen lekker wil eten met terwijl wij je bijpraten over deze onderwerpen!

Prijs en voorwaarden

Aanwezig zijn bij het Spring Fling Gideon Dinner kost je 35 euro. Dit reken je gelijk af bij het aanmelden. Dat doe je via: https://www.gideonstribe.nl/event-details/spring-fling-gideon-pop-up-dinner


We willen je vragen om goed te checken of je daadwerkelijk kunt. Je kunt je ticket alleen aan iemand anders geven of verkopen. We geven geen geld terug. We helpen je natuurlijk graag iemand te vinden voor overname van je ticket in ons netwerk


PS: Werk je actief in de materialentransitie? Overweeg dan om overdag ook al aan te sluiten bij onze materialendag!

Gideon wit.png
bottom of page