top of page
Spring Fling Gideon Pop-up Dinner
Spring Fling Gideon Pop-up Dinner

ma 22 mei

|

Rotterdam

Spring Fling Gideon Pop-up Dinner

Op 22 mei organiseert Gideon met hulp van het KeileCollectief, Group A architecten en Climate Cleanup het Spring Fling Gideon Pop-up Dinner in het Keilepand in Rotterdam. Tijdens dit diner gaan we horen, zien en proeven van de toekomst van de gebouwde omgeving.

De registratie voor de materialendag is gesloten. Wil je er toch bij zijn? mail@gideonstribe.nl
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

22 mei 2023, 17:00 – 20:00

Rotterdam, Keilestraat 9f, 3029 BP Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Spring Fling Gideon Dinner

We nodigen je graag uit voor een gezellig en informeel pop-up diner op 22 mei, met vanaf 17.00 uur een borrel en vanaf ongeveer 18.00 tot 21.00 uur een diner, in het Keilepand in Rotterdam! We verwachten ongeveer 100 mensen.

Tijdens het diner zullen koplopers van Gideon - building transition tribes, het KeileCollectief, Climate Cleanup en Group A architecten samenwerken om je inspireren op een heel andere manier naar bouwen en de gebouwde omgeving te kijken. Een Biobased, circulair, natuurinclusief, klimaatadaptief, energiepositief  Nederland waarin mensen en dieren samen kunnen blijven wonen.

Je leert meer over energiebesparing, opwekking en opslag, de opslag van CO2 in materialen, het hergebruik van materialen en het werken met biobased materialen. Daarnaast kijken we naar de manieren waarop innovaties, cultuur en natuur invloed hebben op onszelf als mens en onze omgeving.

Het belooft een interessante avond te worden vol met nieuwe inzichten en inspiratie.

Tijdens de borrel en het diner eten we (vegetarische) gerechten van een lokale chef.  Dit diner is voor iedereen met een interesse in de gebouwde omgeving, architectuur, beleid, vastgoed, regelgeving, natuur etc. Maar we vinden ook leuk als je helemaal niet op de hoogte bent van wat er nodig en al mogelijk is in de bouw, maar als je ongedwongen lekker wil eten terwijl wij je bijpraten over een interessant thema. 

Prijs en voorwaarden

Aanwezig zijn bij het Spring Fling Gideon Dinner kost je 35 euro. Dit reken je gelijk af bij het aanmelden.

We willen je vragen om goed te checken of je daadwerkelijk kunt. Je kunt je ticket alleen aan iemand anders geven of verkopen. We geven geen geld terug. We helpen je natuurlijk graag iemand te vinden voor overname van je ticket in ons netwerk

Tickets

  • Spring Fling Gideon Dinner

    Diner van 18.00 tot 21.00 uur met lekker eten en lekkere inspiratie

    € 35,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page