top of page

Social media  Gideon

Stichting Gideon wordt steeds groter en om goed in contact te blijven met alle Gideons kun je op deze pagina overzichtelijk onze aanwezigheid op het internet vinden.

Onderstaand vindt je een overzicht van alle social media kanalen waar Gideon momenteel gebruik van maakt. Mis je een kanaal in dit lijstje waar Gideon eigenlijk ook op moet zitten? Neem dan contact op via mail@gideonstribe.nl!

LinkedIn

Op LinkedIn wordt er informatie gedeeld over actuele activiteiten van Gideons. Hiermee bedoelen wij de activiteiten van de Stichting en de activiteiten van onze eigen Gideons. Blijf via LinkedIn op de hoogte van alles waar Gideon mee bezig is.

Klik hier om ons te volgen op LinkedIn.

Twitter

Twitter is het ideale platform om conversaties te starten over hoe Gideon de klimaatdoelen wil behalen. Niet alleen de Stichting is actief op Twitter, ook Gideons delen interessante Tweets over het klimaat en allerlei andere onderwerpen die hierbij komen kijken. Benieuwd naar wat zij te zeggen hebben en wil jij hier ook op kunnen reageren?

Klik dan hier om ons te volgen op Twitter.

 

Whatsapp Community

Met Community's op WhatsApp worden groepen samen gebracht onder één overkoepelende structuur die bij de behoeften van de Gideons aansluit. Op deze manier kunnen alle Gideons updates ontvangen die naar de hele Community wordt verzonden. 

Wil jij een plekje bemachtigen in de Whatsapp Community van Gideon? Stuur dan een e-mail naar mail@gideonstribes.nl.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Mis nooit meer iets over Gideon! Om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten en ander soort gezelligheid, kan je je hier aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Dit is voor nu onze online aanwezigheid, wij hopen je snel te mogen ontmoeten bij één van onze evenementen!

Gideon wit.png
bottom of page