top of page
Het Grote Gideon Event
Het Grote Gideon Event

wo 06 sep

|

Camping de Lievelinge

Het Grote Gideon Event

Elke keer als de Gideons bij elkaar komen ontstaat er iets moois. Nieuwe connecties, ideeën, veel inspiratie en een sfeer die je niet vaak ergens anders tegenkomt. Voor de derde editie van Het Grote Gideon Event gaan we opnieuw zorgen voor die speciale sfeer en tegelijk iets heel nieuws neerzetten!

We zijn uitverkocht! Wil je op de wachtlijst? mail@gideonstribe.nl
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

06 sep 2023, 14:30 – 22:00

Camping de Lievelinge, Haarweg 6, 4214 KL Vuren, Nederland

Over het evenement

Woensdag 6 september vindt Het Grote Gideon Event plaats op De Lievelinge! Een superleuke camping in het midden van het land. Vanuit de Spiegeltent staan alle Gideons centraal en kan iedereen afdwalen naar verschillende plekjes voor workshops en activiteiten.

Vanaf 14.30 uur ben je welkom en het evenement start om 15.00 uur met een praatje en eindigt rond 22.00 uur met een dansje. We trappen de middag gezamenlijk af in de Spiegeltent, waarna je kan deelnemen aan workshops, gegeven door verschillende Gideons, verspreid over het terrein.

Spiegeltent en Spiegelplein

Elkaar ontmoeten, kletsen en knutselen kan de gehele middag vrijblijvend rond de Spiegeltent of meer georganiseerd aan de “Schuif aan bij…” tafel. Hier kun je in gesprek met verschillende mensen zoals Pablo van der Lugt (Built by Nature) of de jonge Klimaatbeweging. Meer namen maken we de aankomende weken bekend.   Ben je uitgepraat? Geen probleem. Ga vleermuiskastjes maken met Jennifer de Jonge of neem eindelijk die Gideon tribe-tattoo.

Boskapel, Loki, Bruinsma, Greyhound, Double Dutch

Verspreid over het terrein staan verschillende leuke workshopruimtes met nog leukere sprekers. Kom luisteren naar Anke van Hal, Jan Rotmans, Suze Gehem, Reimar von Meding en nog veel meer interessante sprekers. Houd de website en socials in de gaten voor nieuwe namen.

Geheel volgens Gideon traditie serveren we pizza, salades en bier bij de Spiegeltent en vanaf 19.00 uur gaan de voetjes van de vloer!

Doe je mee?

Je kunt je nu aanmelden via de onderstaande link. Zien we je daar?

Zoals altijd bij Gideon vragen we een eigen bijdrage voor de catering door een ticket te kopen bij je aanmelding. Als je niet voldoende middelen hebt om een ticket te kopen, kun je ons mailen. Een gekocht ticket kunnen we niet terugnemen en dus ook geen geld terugstorten. Wel kun je het aan iemand anders geven of verkopen (daar kunnen wij ook bij helpen).

Koop snel je tickets! Zo goedkoop is een festival deze zomer nog niet geweest

Wil je helpen bij het samenstellen van het programma, een onderdeel verzorgen of een taak op je nemen bij de organisatie? Neem dan snel contact met ons op! mail@gideonstribe.nl

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Parkeren kan op parkeerplaats Lingebos. Er is genoeg plek, maar carpoolen is natuurlijk beter en veel gezelliger. Via de app BlaBlaCar kan je op een makkelijke manier samen reizen. Meld je hier dus vooral gratis aan! Als je een account hebt aangemaakt, kan je de keuze maken om of gemakkelijk een rit aan te maken en te delen met eventuele BlaBlaCar-passagiers of je zoekt de rit op & vindt een BlaBlaCar-bestuurder.  Heb je geen eigen vervoer en kan je met niemand meerijden?

Om 14.15 vertrekt er een shuttlebus vanaf treinstation Gorinchem naar camping de Lievelinge. De shuttlebus brengt je om 22.15 ook weer terug naar dit treinstation. Meld je hier aan om gebruik te maken van de shuttleservice.

Geen zin om terug te reizen? Geen probleem, blijf lekker slapen! Je boekt je campingplek via de website van de Lievelinge

Tot snel!

Tickets

  • Grote Gideon Event

    Dit is een ticket voor aanwezigheid bij het Grote Gideon Event op 6 september 2023 van 15.00 - 22.00 uur

    € 69,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page