top of page
Het beste idee van Gideon
Het beste idee van Gideon

di 20 jun

|

Rotterdam

Het beste idee van Gideon

Op dinsdag 20 juni 2023 vindt Het beste idee van Gideon plaats! Een middag waarin de beste ideeën van Gideons gepresenteerd gaan worden (met een Dragons Den jury!) en waarin we alle Gideons via een aantal korte lezingen ook mee willen nemen in de wereld van ideeën bedenken en verder brengen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

20 jun 2023, 13:30 – 18:30

Rotterdam, Veerlaan 11, 3072 AN Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Op dinsdag 20 juni 2023 vindt Het beste idee van Gideon plaats! Gideons hebben hier de kans om hun eigen idee te delen over hoe zij bewustwording willen creëren rondom de 1,5-graad doelstelling en een bijdrage willen leveren aan het verduurzamen van de samenleving. Tijdens deze middag waarin de beste ideeën van Gideons gepresenteerd gaan worden (met een Dragons Den jury!) nemen de andere Gideons in het publiek via een aantal korte lezingen ook mee in de wereld van ideeën bedenken en verder brengen! Meld je aan voor deze ideale middag! 

Het beste idee en de jury 

We zijn op zoek naar initiatieven die bijdragen om binnen de gebouwde omgeving de 1,5-graad-doelstelling te halen en te zorgen voor een duurzame, fijne inclusieve samenleving. Denk aan kennis delen en verspreiden, het concretiseren van gedragen benodigd beleid of onderzoek(journalistiek) om beter te duiden wat er precies moet gebeuren om de 1,5 graad doelen te halen. In totaal is er €25.000,- beschikbaar voor de beste projecten en per project is er maximaal €10.000,- beschikbaar. Tijdens het evenement zullen de inzenders voor een jury pitchen in Dragons Den achtige setting en zal  bekend worden in welke projecten Gideon gaat investeren. Gideon wil het liefst 5 projecten steunen. De jury bestaat uit: Lisanne Havinga (Technische Universiteit Eindhoven) Thomas van Belzen (Cobouw), Sacha Brons (Climate Cleanup) Yvette Watson (Phi Factory & 2bCollective). Bovendien heeft het Gideon publiek ook een stem voor het beste idee!

Kom je idee halen!

We proberen ook een aantal korte lezingen organiseren van andere Gideons om jullie allemaal weer te inspireren met nieuwe ideeën! 

Natuurlijk sluiten we de middag af met een borrel, zodat je nog even kunt napraten met je mede-Gideons. Laat via de button 'Aanmelden' weten of je erbij bent! 

Met dank aan Heijmans kunnen wij terecht in Kantine Walhalla Veerlaan 11, 3072 AN Rotterdam

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page