top of page
BouwBeurs Gideons Meetup
BouwBeurs Gideons Meetup

vr 10 feb

|

BouwBeurs '23 - Jaarbeurs

BouwBeurs Gideons Meetup

Van 6 - 10 februari is de BouwBeurs '23! Het thema is Samen bouwen aan de toekomst. Iets waar Gideons ook elke dag mee bezig zijn. De hele week kunnen bezoekers via de ingangen van de BouwBeurs de Gideons vinden, maar we ontmoeten elkaar ook! Vrijdag 10 februari om 14.00 uur bij het Nieuwscafe.

Tijd en locatie

10 feb 2023, 14:00 – 11 feb 2023, 16:00

BouwBeurs '23 - Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AP Utrecht, Nederland

Over het evenement

Via de verschillende aanlooproutes kun je Gideon bij de BouwBeurs niet missen. Daarnaast organiseren we ook een Gideon Meetup in het Nieuwscafe. Aansluitend aan het gesprek dat Jan Willem van de Groep (Gideon en programmaregisseur van Building Balance) met een aantal leveranciers van biobased bouw- en/of isolatiematerialen zal hebben. 

Hoe laat en waar?

Vrijdag 10 februari om 14.00 uur bij het Nieuwscafe! 

(Na afloop van het gesprek "De opkomst van biobased bouwen", dat van 13.00 - 13.45 uur zal plaatsvinden) 

Kaarten

Heb je nog geen kaarten voor de BouwBeurs? We verwelkomen Gideons graag met de kortingscode Gideon.

Via deze link kun je direct registreren en wordt de code voor een gratis kaart direct ingevuld. 

Waarom is Gideon op de BouwBeurs?

De BouwBeurs laat dit jaar zien wat je moet doen om toekomstbestendig te worden en te blijven in de sector. De bouwketen verandert razendsnel met een groeiende aandacht voor milieu en circulariteit, geholpen door positieve ontwikkelingen in technologie. Samen bouwen aan de toekomst is het motto. Gideon - building transition tribes is een beweging van allerlei professionals in de Bouwsector die hier ook mee bezig zijn. Zij geloven dat, om de bouwsector te verduurzamen, je samen moet werken, ook met mensen buiten je eigen organisatie. Dit doen ze door in verschillende tribes aan projecten, wet- en regelgeving en kennisdeling te werken. Tijdens de BouwBeurs 2023 kan een hele nieuwe doelgroep zo kennismaken met Gideon als beweging, maar vooral ook met andere Gideons. Gelijkgestemden met wie op kan trekken om je eigen organisatie en de sector steeds een beetje beter en duurzamer te maken. 

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page