top of page

Studio Circulair op de Provada

Tijdens de Provada slaan powered by meaning en Gideon de handen ineen om gezamenlijk met de bouw gesprekken aan te gaan

27 oktober 2021

Studio Circulair op de Provada

Studio Circulair – Tijdens de Provada op 26, 27 en 28 oktober slaan Powered by Meaning en Gideon de handen ineen om gezamenlijk met de bouw gesprekken aan te gaan over circulariteit, het veranderen van de bouw en het schalen van kansrijke technische ontwikkelingen en producten.

We doen dit naar aanleiding van een documentaire waarin Powered by Meaning zes scale ups volgt die circulaire producten ontwikkelen. We gaan hierover met elkaar in gesprek en nemen een podcast op over hoe we gezamelijk de bouw kunnen veranderen. Dit gesprek voeren we langs een aantal thema’s met verschillende tafelgasten. De thema’s die we centraal zetten in de podcast zijn: materialen-, en energietransitie, woningbouw, smartbuildings en industrialisatie, sociale innovatie en cultuurverandering, asset management en exploitatie, houtbouw en biobased bouwen.

Wie zijn onze gasten?

We nemen 2 podcasts per dag op van 30 minuten. Aan tafel hebben we steeds een host, een Gideon side-kick, een scale-up van Powered by Meaning, en iemand van de beursvloer (Loop vooral even langs als jij ook aan de podcast wil deelnemen)

Zien we je nog?

Ben jij op de Provada aanwezig? Kom vooral even langs!

Gideon wit.png
bottom of page