top of page

Het Grote Gideon Festival 2024

Het gaat door en wij hebben er zin in!

25 juni 2024

Het Grote Gideon Festival 2024

Een middag en avond op een creatieve plek in de natuur, met alleen maar gelijkgestemden die ook de bouwsector willen verduurzamen.

Workshops, lezingen, gesprekken, activiteiten, lekker eten, nieuwe ontmoetingen en.... dansen! Na het succes van vorig jaar veranderen we dit jaar, op woensdag 4 september, nogmaals het terrein van camping De Lievelinge om tot het Grote Gideon Festival!


We maken de komende weken steeds meer van de programmering en de activiteiten bekend, maar je kunt nu al tickets bestellen!


🎟️ Tickets! Ticket! Tickets! 🎟️

Zoals altijd bij Gideon vragen we een eigen bijdrage voor de catering en de organisatie van het event door een ticket te kopen bij je aanmelding. We hebben dit jaar twee tickettypes, een Gideon Festival Ticket en een Gideon True Price Festival Ticket. Het Gideon True Price Festival Ticket is een ticket die alle organisatorkosten dekt. Als je niet voldoende middelen hebt om uberhaupt een ticket te kopen, kun je ons mailen. 

Let op! Een gekocht ticket kunnen we niet terugnemen en dus ook geen geld terugstorten. Wel kun je het aan iemand anders geven of doorverkopen (daar kunnen wij ook bij helpen).


🏕️Lekker blijven slapen en wakker worden in de natuur?

Geen zin om in de avond terug te reizen? Blijf lekker slapen! Je boekt je campingplek of je opgezette tent via de website van De Lievelinge. Kies voor je eigen kampeermiddel of strijk neer in in een gespreid bedje! We kunnen niet wachten om in de ontbijtbar na te kletsen!


Benieuwd naar hoe het eraan toegaat bij een Gideon Festival? Bekijk dan hier de beelden van vorig jaar. 🕺🏻Gideon wit.png
bottom of page