top of page

De eerste Gideon pop-up borrel van 2024!

De Gideons mochten in Den Bosch aftrappen met de eerste Gideon pop-up borrel!

30 januari 2024

De eerste Gideon pop-up borrel van 2024!

Vorige week, donderdag 25 januari, was de eerste Gideon pop-up borrel van 2024. Deze keer in het Mariapaviljoen in Den Bosch en wat was dit weer een succes!

Onder het genot van vegetarische hapjes en een lekker drankje leerden Gideons elkaar kennen en was er ruimte om met elkaar te praten over verschillende onderwerpen. Van je duurzame voornemens van 2024 naar gezond bouwen vs. biobased bouwen, tot energiebesparing in kantoren, maar natuurlijk was er ook ruimte om iets te delen over jezelf en je eigen missie in de bouwsector.

 

De altijd verbindende Gideon Jetkse Thielen gooide nog een werkvorm in de groep; 👍 Waar ben je trots op 🖕 Wat frustreert je en stop je mee 🤙 Waar heb je hulp bij nodig (dit moet een pink voorstellen).


Het fijne aan zo’n open persoon en ervaren gespreksleider is dat dit gelijk resulteerde in interessante gesprekken en allerlei Gideons die op de spreekwoordelijke zeepkist hun hulpvraag deelden met de groep. Daar gaan ze ongetwijfeld hulp bij krijgen vanuit Gideon(s). Meer lezen over de vragen of hulp te bieden?

 

Bedankt Jetkse Thielen, Jim Teunizen en Morris Ham voor het organiseren van de pop-up borrel! Wat leuk dat we dit in Den Bosch konden doen!

 

Pop-up borrels van Gideon zijn een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en (voor het eerst) kennis te maken met de Gideonsbende of andere Gideons. Ongeveer 4 tot 6 keer per jaar proberen we te zorgen dat de Gideons zelf ergens in het land een pop-up borrel organiseren. We hebben al geluiden gehoord over Utrecht en Nijmegen. Meer weten over het (mede)organiseren of hosten van een Gideon pop-up borrel? Mail mariska@gideonstribe.nl

 

Zin om lekker mee te borrelen? Houd onze socials in de gaten voor meer informatie!


Gideon wit.png
bottom of page