top of page

24 februari - Gideon webinar

Update over Gideon, de tribes en de projecten. Volg onze webinar

17 februari 2022

24 februari - Gideon webinar

We willen je op 24 februari uitnodigen voor een Gideon-webinar van 10.00 – 12.00 uur! Voor een update over Gideon, de tribes en de projecten.

Webinar

In één ochtend willen we jou en je mede-Gideons weer even up to speed brengen. Dit doen we in twee uur tijd via Zoom. We vertellen wat meer over de roadmaps, die we samen met een aantal enthousiaste Gideons uitwerkten, en waar we graag samen met jou aan verder werken. Daarnaast willen we de eerste projecten en teams voorstellen die al aan de slag zijn. En horen we ook graag wat jij zou willen doen binnen de Gideon kringen en wie of wat je daarbij nodig hebt. Aanmelden voor het webinar kan via deze link.

Het programma ziet er ongeveer zo uit:

  • 10.00 - 10.50 uur: Welkom! De Gideon roadmap en de tribes Energietransitie, Materialentransitie en Sociale transitie worden in een update toegelicht.

  • 10.50 - 11.30 uur: De Projecten, die tijdens onze bijeenkomst afgelopen september zijn gestart. Hoe gaat het nu? Drie Gideons komen vertellen over waar ze nu met anderen mee aan de slag zijn.

  • 11.30 - 11.50 uur: De Vraag-maar-raak-ronde, daar ben jij aan het woord!*

  • 11.50 - 12.00 uur: Bedankt! Hoe gaan we verder? Wanneer zien we je weer? *Vraag-maar-raak-ronde: Heb jij een vraag aan een andere Gideon, aan het supportteam of wil je graag een project voorstellen en zoek je daar mensen bij? Geef je dan op voor de Vraag-maar-raak-ronde in het aanmeldformulier.


Ben jij erbij? Aanmelden doe je hier!

Gideon wit.png
bottom of page