top of page
PROVADA –  Inspiratie Awards 2023
PROVADA –  Inspiratie Awards 2023

do 15 jun

|

Amsterdam

PROVADA – Inspiratie Awards 2023

We hebben helden nodig die systemen doorbreken, die mensen en organisaties activeren om samen impact te maken. We all can be heroes. Wie zet zich onvermoeibaar in voor meer duurzaamheid in onze sector en welk project is gerealiseerd waar we een voorbeeld aan kunnen nemen?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

15 jun 2023, 14:30 – 15:30

Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Inspiratie Award 2023 

De Inspiratie Award beloont de impact die een individu kan hebben op de duurzaamheidsagenda in zijn of haar werkomgeving door anderen te inspireren en keuzes te maken waarbij duurzaamheid en de 1,5 graad samenleving de belangrijkste factoren en drijfveren zijn.

Deze prijs is voor een persoon die ‘above and beyond' is gegaan in het bewerkstelligen van duurzame verandering binnen zijn of haar organisatie of binnen ons werkveld.

Weet jij wie jouw grote inspiratiebron is? Ken je iemand die in de spotlight gezet mag worden vanwege inspiratievolle keuzes op het gebied van duurzaamheid?

Nomineer jouw held vóór 1 juni 2023 met een korte toelichting. Dit kan met een mailtje naar frederike@provada.nl

Inspiratie Project award 2023 

Duurzaamheid zit niet in een silo, je kunt dit niet los zien van economische en maatschappelijke uitdagingen. Om een betere en veerkrachtigere toekomst voor de planeet en voor onszelf te creëren, moeten we verder kijken dan alleen duurzaamheid bij projecten in de gebouwde omgeving. Deze projecten kijken ook naar diversiteit, gelijkheid, toegankelijkheid en verbondenheid met de omgeving en zorgen voor een integraal langetermijnplan voor hun project.

Ken jij zo’n project? Een team of een samenwerking waarbij echt gekeken wordt naar de impact van hun project op duurzaamheid, leefbaarheid en de omgeving met een stevige langetermijnvisie?

Nomineer dat project (met projectteam/woordvoerder) vóór 1 juni 2023 met een korte toelichting. Dit kan met een mailtje naar frederike@provada.nl

De jurering en jury 

Alle nominaties en genomineerden zullen door onze juryleden beoordeeld worden. Voor de uitreiking, door Peter Schreuter, zullen drie overgebleven genomineerden (per categorie) worden gepresenteerd.

De jury bestaat uit:

  • Fleur Spijker (wethouder gemeente Leiden)
  • Guido Braam (Powered by Meaning)
  • Suze Gehem (De Groene Grachten & Rooftop Revolution),
  • Norbert Schotte (Gideon/ winnaar 2022) en Joost Thus (Gideon/winnaar 2022),
  • Dirk Dekker (directeur Being)
  • Frederike Lengers (PROVADA)

Voor de uitreiking zullen drie overgebleven genomineerden (per categorie) worden gepresenteerd.

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page