top of page
Het Grote Gideon Festival 2024
Het Grote Gideon Festival 2024

wo 04 sep

|

Camping De Lievelinge

Het Grote Gideon Festival 2024

Na het succes van vorig jaar veranderen we dit jaar nogmaals het terrein van camping De Lievelinge om tot Het Grote Gideon Festival! Dit jaarlijkse event wordt er opnieuw één van elkaar ontmoeten, inspiratie delen, ideeën opdoen, kennis verspreiden, tribes starten en... dansen!

Tijd en locatie

04 sep 2024, 14:00 – 22:00

Camping De Lievelinge, Haarweg 6, 4214 KL Vuren, Nederland

Over het evenement

Woensdag 4 september vindt Het Grote Gideon Festival plaats op Camping De Lievelinge in Vuren! Een superleuke camping en creatieve en circulaire broedplaats in het midden van het land. Hier verwelkomen we alle Gideons en kan iedereen afdwalen naar verschillende plekjes voor workshops, sprekers en activiteiten.

 • Vanaf 14.30 uur ben je welkom en om 15.30 uur starten we met een welkomstceremonie waar de Olympische Spelen bij verbleken! 
 • Daarna verspreiden alle Gideon zich over het terrein om te genieten, van gesprekken, workshops, lezingen, voorstellingen en andere gezelligheid.
 • Geheel volgens Gideon traditie serveren we pizza, salades en drankjes bij de Spiegeltent
 • Vanaf 19.30 uur komen we weer samen om de avond in te gaan. We eindigen de avond rond 22.00 uur met drankjes & Convoi Exeptional, dus gegarandeerd gaan de voetjes van de vloer! 

🎟️ Tickets! Ticket! Tickets! 🎟️

Je kunt je nu een ticket kopen! Binnenkort laten we meer weten over de precieze workshops en programmering. Zoals altijd bij Gideon vragen we een eigen bijdrage voor de catering en de organisatie van het event door een ticket te kopen bij je aanmelding. We hebben dit jaar twee tickettypes, een Gideon Festival Ticket en een Gideon True Price Festival Ticket. Als je niet voldoende middelen hebt om uberhaupt een ticket te kopen, kun je ons mailen. 

Let op! Een gekocht ticket kunnen we niet terugnemen en dus ook geen geld terugstorten. Wel kun je het aan iemand anders geven of doorverkopen (daar kunnen wij ook bij helpen).

Wil je helpen bij het samenstellen van het programma, een onderdeel verzorgen of een taak op je nemen bij de organisatie? Neem dan snel contact met ons op! mail@gideonstribe.nl

🚘 Bereikbaarheid en samen (aan)komen 🚲

Kom je met de auto? Parkeren kan op parkeerplaats Lingebos. Er is genoeg plek, maar carpoolen is natuurlijk beter en veel gezelliger. Kom je met het OV of wil je samenrijden? Daar hebben we binnenkort ook weer nieuws over en gaan we met elkaar regelen! 

🏕️ Lekker blijven slapen en wakker worden met een Gideon-BOOB*?🥚

Geen zin om in de avond terug te reizen? Blijf lekker slapen! Je boekt je campingplek via de website van de Lievelinge. Kies voor je eigen kampeermiddel of huur lekker een gespreid bedje! De ochtend van donderdag 5 september starten we de dag met een *Gideon- BOOB (Bring your Own Ontbijt Buffet). Dan kun je nog even nakletsen en daarna lekker aan je (werk)dag beginnen. 

Wij vinden het heel leuk als je erbij bent!

Tickets

 • Het Grote Gideon Festival 2024

  Verkoop eindigt op: 21 aug, 23:50

  Dit is het 'reguliere' ticket

  € 109,00
  Btw: BTW inbegrepen+€ 2,73 servicekosten
 • True Price Gideon Festival

  Verkoop eindigt op: 21 aug, 23:50

  Dit is het true price ticket, draag je gideon een warm hart toe? Koop dan dit ticket!

  € 250,00
  Btw: BTW inbegrepen+€ 6,25 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page