top of page
Het Grote Gideon Event - Save the date
Het Grote Gideon Event - Save the date

do 06 okt

|

Komen we op terug

Het Grote Gideon Event - Save the date

Het jaarlijks terugkerende grote evenement van Gideon! Zet de datum alvast in je agenda. En laat ons weten of je erbij bent.

Registratie is nog gesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

06 okt 2022, 10:00 – 17:00

Komen we op terug

Over het evenement

Het jaarlijks terugkerende grote evenement van Gideon! Vorig jaar waren er 100 Gideons en dit jaar willen we minimaal het dubbele aantal Gideons verwelkomen!

Denk je dat jij erbij bent?

Laat het dan nu aan ons weten!

Wat kun je verwachten? Wij zorgen voor een echt koplopers programma. Een inspirerende locatie, sprekers die helemaal passen bij Gideon, workshops waarin je met gelijkgestemden aan de slag kunt, verschillende manieren om nieuwe samenwerkingen of projecten met andere Gideons aan te gaan én natuurlijk een gezellige borrel!

Wat vragen we van jou?

We willen graag weten hoeveel Gideons er naar het Grote Gideon Event willen komen. Dus laat aan ons weten of jij erbij wil zijn en Save the Date! (ja, letterlijk helpt het ons met een inschatting, dus wel op die knop hieronder drukken en je gegevens achter laten, thanks!)

Twee dingen zijn goed om te realiseren 1) we vragen dit jaar een bijdrage voor het event 2) het Grote Gideon Event duurt een hele dag en natuurlijk hou jij 6 oktober helemaal vrij in je agenda.

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page