top of page
Gideons Pop-up Borrel: Utrecht
Gideons Pop-up Borrel: Utrecht

do 11 apr

|

Utrecht

Gideons Pop-up Borrel: Utrecht

De tweede Gideons Pop-up Borrel van 2024 is in Utrecht! De perfecte gelegenheid voor 'nieuwe' en 'oude' Gideons om elkaar informeel te ontmoeten tijdens een gezellige borrel (we hebben ook wat te vieren! We gebruiken de borrel ook voor prijsuitreiking van de Sociale Transitie Game!)

De registratie voor de pop-up borrel is gesloten. Wil je er toch bij zijn? mail@gideonstribe.nl
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

11 apr 2024, 16:00 – 19:00

Utrecht, Oudegracht 106, 3511 AV Utrecht, Nederland

Over het evenement

Wat: De tweede pop-up borrel van Gideon wordt weer net zo gezellig als de vorige edities! Misschien nog wel feestelijker, want deze keer vindt ook de prijsuitreiking van de sociale transitie game plaats! In maart startte de sociale transitie game en leerden de deelnemers over belangrijke ingrediënten in de sociale transitie, kwamen ze in contact met inspirerende voorbeelden in de bouwsector en kregen ze de mogelijkheid hun kijk op transities te verbreden. Naast een aantal van deze zeer sociale Gideons verwelkomen we ook de Carbon Budgetteers van harte op deze borrel. Dat wordt dus weer een gezellige bende met de Gideonsbende! Deze keer is de pop-up borrel in Utrecht  en wordt deze gehost door David Anink en de andere adviseurs van W/E adviseurs!

Jouw bijdrage: Voor de drankjes vragen we iedereen €10 in te leggen in de borrelpot. Als we die leegdrinken vragen we iedereen nog iets bij te leggen.

Iedereen is welkom! De Gideons Pop-up borrel is voor iedereen!  Als je al vaker bij een Gideon-event bent geweest of eens kennis wil maken met Gideons of je de game hebt gespeeld of niet het is een gezellige informele borrel voor alle (bijna)Gideons!

Gezellig als je erbij bent! We zien je graag donderdag 11 april om 16.00 uur in Utrecht.

Tickets

  • Pop-up Borrel

    Voor de drankjes vragen we iedereen €10 in te leggen in de borrelpot. Natuurlijk zijn er lekkere (Vega) hapjes!

    € 10,00
    Btw: +€ 2,10 Belasting
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page