top of page
Gideon Energie Bespaar Game voor bedrijventerreinen
Gideon Energie Bespaar Game voor bedrijventerreinen

do 11 mei

|

Online Game

Gideon Energie Bespaar Game voor bedrijventerreinen

De Energie Bespaar Game voor bedrijventerreinen is een online game waar je gedurende 6 challenges niet alleen leert waarom, maar vooral hoe je energie kunt besparen in jouw gebouw EN op jouw bedrijventerrein.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

11 mei 2023, 09:00 – 22 jun 2023, 09:00

Online Game

Over het evenement

Doe jij ook mee? Ga de uitdaging aan en daag je mede-ondernemers uit. 💪 Wie weet er meer over de energietransitie? Wie voert de meeste challenges uit en zet acties in gang? Wie realiseert de eerste stappen op weg naar energiebesparing? En…. Wie gaat er vandoor met de prijzen?

Deze Gideon Energie bespaar game speel je samen met een team. Je kunt zelf een team samenstellen van 5 tot 10 personen van ondernemers van jouw bedrijventerrein. Maar je kunt je ook als losse deelnemer aanmelden. Wij delen je dan in bij een team met andere deelnemers uit jouw regio.

De acties en opdrachten helpen om het samenwerken op jouw bedrijventerrein te stimuleren, te leren van elkaar en natuurlijk ook om energie te besparen in je eigen pand. Uitdagingen bij het verduurzamen zoals netcongestie komen ook aan bod. De game speel je tegelijk met (en tegen) andere teams uit het hele land en per challenge kun je handige en leuke prijzen winnen. De Energie Bespaar Game @ Werk is een online game van 6 challenges waarin je niet alleen leert waarom, maar vooral hoe je energie kunt besparen in jouw gebouw EN op jouw bedrijventerrein. Donderdag 11 mei gaan we van start! Deelname is gratis, omdat deze eerste ronde helemaal gesubsidieerd is.

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page