top of page
Gideon bouwt duurzaam met de politiek: Faissal Boulakjar
Gideon bouwt duurzaam met de politiek: Faissal Boulakjar

do 25 mei

|

webinar

Gideon bouwt duurzaam met de politiek: Faissal Boulakjar

Donderdag 25 mei is de vierde aflevering uit onze serie ‘Gideon bouwt duurzaam met de politiek’. Deze keer met Faissal Boulakjar, Tweede Kamerlid voor D66.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

25 mei 2023, 12:00 – 13:00

webinar

Over het evenement

Gideon bouwt duurzaam met de politiek is een onregelmatig regelmatig terugkerende webinar waarin we iemand uit de politiek ontmoeten. Tijdens deze webinar maken we kennis met een politicus, kunnen we deze bevragen en challengen over de politiek en de verduurzaming van de bouwsector. In mei verwelkomen we Tweede Kamerlid Faissal Boulakjar!

Voordat Faissal Boulakjar in de Tweede Kamer kwam, is hij 7 jaar gemeenteraadslid in Breda geweest. Sinds maart 2021 is Faissal lid van de Tweede Kamer voor D66. Hij zet zich in de Tweede Kamer in voor kansengelijkheid. Natuurlijk in de hele samenleving, maar vooral op de woonmarkt. Zo diende Faissal een voorstel in om gemeenten hard te laten optreden tegen discriminatie op de woningmarkt. 

Stel je vraag!

Hoe denkt Faissal Boulakjar over de bouwsector en wat kan D66 in de verduurzaming van deze sector betekenen?

Tijdens de webinar kun jij je vraag aan Faissal (laten) stellen. Laat jouw brandende vraag dus vooral achter. De 5 meest relevante vragen zullen tijdens de webinar gesteld worden.

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page