top of page
Je sociale transitie begint hier
Je sociale transitie begint hier

wo 06 mrt

|

Amsterdam

Je sociale transitie begint hier

Een gezellig Gideon-event op 6 maart bij EDGE stadium in Amsterdam. Mini-lezingen over transitietaal, gamification en de kracht van kwetsbaarheid en natuurlijk EEN BORREL!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

06 mrt 2024, 14:30 – 18:00

Amsterdam, Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Technisch kan er al zo veel om de bouwsector te verduurzamen, de vraag is hoe we dit samen organiseren? Hoe kunnen taal en gamification ons daarbij helpen? We moeten samen aan de slag met ons gedrag! Wat kunnen we doen aan onze houding, onze verantwoordelijkheid en hoe kunnen we echt naar elkaar luisteren? Ja, jij, held(in) in de dop! Heb jij het lef om jezelf en de bouwsector op z’n kop te zetten? 💪💥 Op 6 maart 2024 komt de Gideonsbende bij elkaar! In Edge Stadium in Amsterdam!

Wat kun je verwachten?

Mini-lezingen

 • Jens van der Weele weet alles van transitietaal: de psychologie van taal voor maatschappelijke verandering. Welke woorden werken, als je duurzaam gedrag wil stimuleren? We duiken in de wereld van haverdrink (ehh.. havermelk), dwangpompen versus vrijheidspompen, en de keuze tussen vliegschaamte en treintrots.
 • Yvette Watson is onze gamequeen, al jaren weet zij mensen te enthousiasmeren met haar 2BCollective om verandering naar meer duurzaamheid samen in gang te zetten, via gamification. Herrezen uit de Dragon’s Den zal zij ons meenemen in haar enthousiasme voor dit onderwerp en de Sociale Transitie Game van de Gideons.
 • Marten Valk neemt jullie mee door een bijzonderfenomeen dat je sterker kan maken in jouw missie om de bouwsector te verduurzamen; kwetsbaarheid. Er wordt in de wandelgangen nog steeds respectvol gefluisterd over zijn kampvuurgesprekken tijdens Het Grote Gideon Festival, dus dit wil je niet missen.
 • Leonie van der Steen is zal jullie welkom heten en (haar kennende) vast nog wat geweldige tips meegeven over hoe jij de komende tijd, beter, leuker, gezelliger en krachtiger in je werk kunt worden. 

De Sociale Transitie Game

 • De introductie van de Sociale Transitie Game – denk Monopoly, maar dan met minder bezit, minder straf, meer positiviteit en meer rechten! (Nog niet opgegeven voor deze online game? Je hebt tot 4 maart nog de tijd: https://www.gideonstribe.nl/verhalen/een-cadeau%3A-de-sociale-transitie )
 • De mogelijkheid om samen een team te vormen voor deze game en je teamleden fysiek te ontmoeten voor je de strijd aangaat. Hadden we al gezegd dat we echt te gekke prijzen hebben die je kunt winnen bij  het spelen van de game? 

EEN BORREL!

 • Natuurlijk sluiten we af met een borrel! Een netwerkborrel waar je kunt proosten (en praten) met mensen die net zo rebels, creatief en briljant zijn als jij!

Kortom, een heerlijke middag met de Gideonsbende! Zien we je daar? 

Tickets

 • Ticket Gideon Sociale Event

  Ticket voor 'Je sociale transitie begint hier' op 6 maart bij EDGE stadium Amsterdam

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page