top of page
Gideons Pop-up borrel: Rotterdam
Gideons Pop-up borrel: Rotterdam

vr 17 feb

|

De Machinist

Gideons Pop-up borrel: Rotterdam

Gideon ben je niet alleen! We zijn met veel. Daarom is het extra leuk elkaar af en toe te ontmoeten. 17 februari voor alle Gideons in (de omgeving van) Rotterdam!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

17 feb 2023, 16:30 – 19:30

De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Wat: Het is leuk om andere Gideons te ontmoeten! Gelijkgestemden die ook bezig zijn met de verduurzaming van de bouwsector. Dus vragen we Gideons om af en toe een Pop-up borrel te organiseren. Elke keer in een ander deel van het land. De eerste editie is in Rotterdam! 

Sponsor: De locatie, De Machinist verwelkomt ons en sponsoren ook de eerste ronde borrelhapjes! (Bedankt lieve mensen van De Machinist) 

Jouw bijdrage: Voor de drankjes vragen we iedereen bij aankomst €10  in de (tikkie) borrelpot in te leggen. Als we die leegdrinken vragen we iedereen nog iets bij te leggen. 

Iedereen is welkom! De Gideons Pop-up borrel is voor iedereen die al vaker bij een Gideon-event is geweest of eens kennis wil maken met Gideons. Iedereen is dus welkom. 

De Zeepkist Er is ook gelegenheid om iets in te brengen voor de 'zeepkist' als je graag een project, dilemma, vraag of iets anders onder de aandacht wil brengen. Laat dat dan vooraf even weten via het aanmeldformulier! 

Gideons ontvangstcomité Op vrijdag 17 februari bestaat het Gideons ontvangscomité uit:

  • Ruben Lentz van Bloc, echte Rotterdamse Gideon die ook de locatie en de sponsoring geregeld heeft (Thanks Ruben!) 
  • Marjanne Cuypers van BlueBlocks die er met haar gulle glimlach altijd voor zorgt dat iedereen zich gelijk op zijn of haar gemak voelt (We spreken uit ervaring!) 
  • Marcella Wong en Lena van der Wal van C'MON, dit duo heeft aan creativiteit en woorden geen gebrek (Toets dus vooral je nieuwe ideeën even bij hen) 

Vanuit het Supportteam van Gideon zijn in ieder geval Norbert Schotte en Mariska van Oudheusden aanwezig. 

Gezellig als je erbij bent! We zien je graag vrijdag 17 februari om 16.30 uur bij De Machinist!

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page