top of page
Gideons Pop-up Borrel: Den Bosch
Gideons Pop-up Borrel: Den Bosch

do 25 jan

|

Mariapaviljoen

Gideons Pop-up Borrel: Den Bosch

Gideon ben je niet alleen! We zijn met veel. Daarom is het extra leuk elkaar af en toe te ontmoeten. Donderdag 25 januari voor alle Gideons (nieuw en oud) in 's-Hertogenbosch!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

25 jan 2024, 16:00 – 19:00

Mariapaviljoen, Burgemeester Loeffplein 70, 5211 RX 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

Wat: Het is leuk om andere Gideons te ontmoeten! Gelijkgestemden die ook bezig zijn met de verduurzaming van de bouwsector. Dus vragen we Gideons om af en toe een Pop-up borrel te organiseren. Elke keer in een ander deel van het land. Deze keer in 's-Hertogenbosch georganiseerd door Jim Teunizen van Alba, Jetske Thielen van Duurzaam Vlechtwerk en Morris Ham, adviseur energie en klimaat bij Waterschap de Dommel.

Jouw bijdrage: Voor de drankjes vragen we iedereen €10 in te leggen in de borrelpot. Als we die leegdrinken vragen we iedereen nog iets bij te leggen.

Iedereen is welkom! De Gideons Pop-up borrel is voor iedereen die al vaker bij een Gideon-event is geweest of eens kennis wil maken met Gideons. Iedereen is dus welkom.

De Zeepkist Er is ook gelegenheid om iets in te brengen voor de 'zeepkist' als je graag een project, dilemma, vraag of iets anders onder de aandacht wil brengen. Laat dat dan vooraf even weten via het aanmeldformulier!

Vanuit het Supportteam van Gideon zijn is in ieder geval Norbert Schotte aanwezig.

Gezellig als je erbij bent! We zien je graag donderdag 25 januari om 16.00 uur in 's-Hertogenbosch.

Tickets

  • Pop-up Borrel

    € 10,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page