top of page
Gideon bouwt duurzaam met de politiek: Pieter Grinwis
Gideon bouwt duurzaam met de politiek: Pieter Grinwis

ma 30 jan

|

Webinar

Gideon bouwt duurzaam met de politiek: Pieter Grinwis

Maandag 30 januari is de derde aflevering uit onze serie ‘Gideon bouwt duurzaam met de politiek’. Deze keer met Pieter Grinwis Tweede Kamerlid voor Christenunie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

30 jan 2023, 12:00 – 13:00 CET

Webinar

Over het evenement

Gideon bouwt duurzaam met de politiek is een onregelmatig regelmatig terugkerende webinar waarin we iemand uit de politiek ontmoeten. Tijdens deze webinar maken we kennis met een politicus, kunnen we deze bevragen en challengen over de politiek en de verduurzaming van de bouwsector. Op januari verwelkomen we Tweede Kamerlid Pieter Grwinwis!

Voordat Pieter Grinwis in de Tweede Kamer kwam, is hij 7 jaar gemeenteraadslid in Den Haag geweest. Daarnaast was hij medewerker van de ChristenUnie-fracties in de Tweede en Eerste Kamer en adviseur van de deltacommissaris. Hij schreef mee aan het verkiezingsprogramma voor de verkiezingen van 2021. Grinwis zet zich in voor ambitieus, sociaal en praktisch klimaatbeleid met als devies: het is tijd voor klimaatdaden.

Stel je vraag!

Hoe denkt Pieter Grinwis over de bouwsector en wat kan Christenunie in de verduurzaming van deze sector betekenen?

Tijdens de webinar kun jij je vraag aan Pieter (laten) stellen. Laat jouw brandende vraag dus vooral achter. De 5 meest relevante vragen zullen tijdens de webinar gesteld worden.

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page