top of page
Gideons Pop-up borrel: Zwolle
Gideons Pop-up borrel: Zwolle

vr 12 mei

|

BREiNN

Gideons Pop-up borrel: Zwolle

Gideon ben je niet alleen! We zijn met veel. Daarom is het extra leuk elkaar af en toe te ontmoeten. 12 mei voor alle Gideons in (de omgeving van) Zwolle!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

12 mei 2023, 16:00 – 19:00

BREiNN, Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle, Nederland

Over het evenement

Wat: Het is leuk om andere Gideons te ontmoeten! Gelijkgestemden die ook bezig zijn met de verduurzaming van de bouwsector. Dus vragen we Gideons om af en toe een Pop-up borrel te organiseren. Elke keer in een ander deel van het land. De vorige keer, in Rotterdam, kwamen zo'n 70 nieuwe Gideons bij elkaar. De tweede editie is in Zwolle! 

Sponsor: De locatie, BREiNN verwelkomt ons en sponsoren ook de eerste ronde borrelhapjes! (Bedankt lieve mensen van BREiNN) 

Jouw bijdrage: Voor de drankjes vragen we iedereen bij aankomst €10  in de (tikkie) borrelpot in te leggen. Als we die leegdrinken vragen we iedereen nog iets bij te leggen. 

Iedereen is welkom! De Gideons Pop-up borrel is voor iedereen die eens voor het eerst kennis wil maken met Gideons en voor iedereen die al eens eerder op een Gideon-event is geweest. Iedereen is dus welkom. 

De Zeepkist Er is ook gelegenheid om iets in te brengen voor de 'zeepkist' als je graag een project, dilemma, vraag of iets anders onder de aandacht wil brengen. Laat dat dan vooraf even weten via het aanmeldformulier! 

Gideons ontvangstcomité Op vrijdag 12 mei bestaat het Gideons ontvangscomité uit:

  • Harm Jan Scherpenkate/René Breman van BREiNN, DE plek in Nederland om te werken aan Energie Positieve doorbraken.

Vanuit het Supportteam van Gideon zijn in ieder geval Joost Thus en Mariska van Oudheusden aanwezig. 

Gezellig als je erbij bent! We zien je graag vrijdag 12 mei om 16.00 uur uur bij BREiNN!

Deel dit evenement

Gideon wit.png
bottom of page